Besök på dina villkor

Alla vill inte ha oväntat besök, som i den där kaffereklamen. De flesta av oss vill hellre själva bestämma vem som ska komma och när. Därför använder vi staket och stängsel runt vår tomt. Det låter oss få vara i fred. Är det dags för dig att uppgradera ditt gamla skrangliga staket? Läs mer om anledningarna till varför ett stängsel är en bra investering till villan.

Skydd för och mot djur

När vi sätter upp ett områdesskydd runt vår mark är det av flera goda anledningar. Det måste inte handla om att man är en enstöring som aldrig vill se eller träffa folk, utan det kan vara av den enkla anledningen att man har en hund som ska kunna få springa fritt i trädgården utan att komma bort. Dessutom har vi en hel del vilda djur nära in på villakvarteren i Sverige som gärna kommer in på tomten och smakar på våra fruktträd. Beroende på var du bor i landet kan du exempelvis få besök av djur som:

  • Hjort
  • Älg
  • Räv
  • Björn

Även om björnar kan vara söta är de inte så trevliga att ha nära bostaden, speciellt inte om du har barn.

Barnfamilj

Att små barn inte är färdigutvecklade till att förstå konsekvenser är inget nytt. De styrs av impulser och kan lätt springa iväg utan att se sig för. Om du bor i villa med små barn är ett högt och tätt områdesskydd ett måste så att dina barn inte springer ut på vägen utan att du hinner reagera.

Leverans och montering

Behöver du villastängsel i Stockholm kan du vända dig till Nils Ahlgren. De har lång erfarenhet av områdesskydd och har ett stort utbud av stängsel och smidesstaket till villor. De tar hand om hela arbetet och levererar och monterar ditt skydd på plats så att din tomt är trygg för vuxna, barn och djur att vistas på.

Skaffa områdesskydd idag

Om du inte vill att människor och djur trillar in i din trädgård är det en god idé att sätta upp ett bra stängsel eller plank redan idag.

Om publicisten