Därför har du en låg lön!

Har du, precis som många andra, en alldeles för låg lön? Då kan detta inlägg vara något för dig!

Sedan min första lön har jag alltid ansett att jag fått för lite betalt. Detta ansåg jag fram till den dagen då

jag för första gången förstod varför jag hade den lön jag hade.  Jag förstod det genom att få det förklarat för mig

vad det var som avgjorde min lön. Din lön bestäms nämligen av följande faktorer:

  1. Efterfrågan på det du gör
  2. Din förmåga att göra det du gör
  3. Svårighetsgraden att byta ut dig mot någon annan

Har du en medelmåttig lön så är det p.g.a. att efterfrågan på det du gör är medelmåttig alternativt är din förmåga att göra det du gör medelmåttig. Det kan även vara som så att efterfrågan på det du gör är hög och din förmåga att göra det du gör är fantastisk men det är enkelt att byta ut dig mot någon annan. Svårare än så är det inte.

Är du intresserad av att veta mer är du välkommen att besöka det fulla inlägget på Klubb 05:00 vid namn Let´s talk about money.

 

 

Om publicisten


Kommentera