Ditt drömbadrum

Hur ser ditt drömbadrum ut? Drömmer du om ett romantiskt badrum med ett vackert badkar med lejontassar mitt på golvet, och vit träpanel på väggarna? Eller är det vackraste badrummet för dig ett lyxigt badrum med kakel och klinkers och en stor jacuzzi eller en stilren duschhörna?

Ett badrum kan se ut precis hur som helst, och drömmarna är många och olika. Tyvärr är det inte så många som verkligen vågar ta ut svängarna och skapa sina drömmars badrum, även om man gör en totalrenovering. Men knoppar och handtag som ger dig just dina drömmars badrum kan du hitta här http://www.barahandtag.se/kokshandtag-knoppar/ och på en del andra ställen, och glöm inte att det är i detaljerna helheten sitter.

Just när det gäller badrum finns det många ”måsten” och ”kan inte”, som för det mesta bara är fördomar och okunskap, men som sätter käppar i hjulen för många drömmar. Men, även om du inte står inför en renovering, eller om du bor i lägenhet och inte alls kan bygga om ditt badrum, kan du komma långt med små medel för att skapa ditt drömbadrum.

En liten möbel, några vackra ljusstakar och en frodig krukväxt kan vara allt som behövs för att göra det tråkiga, kala badrummet till ett av husets mysigaste rum. Just för att badrummet ofta är ett så litet rum, behövs det heller inte mycket för att förändra. Men, det är viktigt att ta vara på de tillgångar rummet har, och naturligtvis att ta hänsyn till hur just ditt drömrum ser ut. Har ditt badrum ett fönster kan du skatta dig lycklig både över ett ljust badrum, samt möjligheten att dekorera med växter. Ett ljust badrum kan vara dina krukväxters drömtillvaro. Hög luftfuktighet och rätt temperatur är något de verkligen är tacksamma för, och med en eller några gröna växter, får badrummet också en helt annan känsla.

Har du ett rymligt badrum så har du förstås också större möjligheter att skapa den känsla du vill ha i rummet. Då kan du tillföra möbler och andra saker, som förvandlar ett badrum till ett rum.

Men, tänk också på att små detaljer, som till exempel blandare till tvättställ och badkar, kan göra en stor skillnad. Det finns blandare för alla stilar, allt från strama, eleganta och stilrena, till riktigt gammaldags, romantiska kranar som ger en touch av svunna tider i ditt badrum. Bara denna detalj kan göra att du kommer mycket närmare dina drömmars badrum, utan att du behöver bygga om eller byta ut din badrumsinredning. Även en så enkel sak, som att ta bort eller sätta dit en front på badkaret, ger en stor förändring och kan förmedla olika stilar.

Om publicisten


Kommentera