Du behöver inte rasta hunden själv!

Det är så härligt med husdjur eftersom de ger så mycket utan att kräva något tillbaka. Det är utan tvekan därför som hunden kallas människans bästa vän. Tyvärr anser många som arbetar att de inte har tid med en hund, även fast de verkligen vill ha en. Hundarna kräver omvårdnad och promenader dagligen och i ett tidspressat schema kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Det är speciellt dagtid då vi jobbar för fullt som vi inte har någon chans att rasta hunden. Alla har inte möjlighet att hinna hem på lunchen för att ta en promenad med jycken och de kan inte heller ha den på arbetet. Detta är något som på senare tid fler uppmärksammat och idag finns en lösning på problemet, nu behöver du inte rasta hunden själv!

Hunddagis

Hunddagis är en relativt ny bransch och den har snabbt blivit populär. Ett hunddagis fungerar precis som ett dagis för barn. Du lämnar hunden på vägen till jobbet och hämtar hem den då du slutar. Hunden får under dagen leka med andra hundar och vara ute i friska luften. Det ingår även lunch och promenader för rastning. Precis som barnens dagis stänger dessa ofta under sommaren men då finns hundkollo. Du lämnar bort hunden under semesterveckorna om du ska resa bort, och hunden får bästa möjliga tillsyn.

Tillfällig hjälp

Ibland kan det uppstå tillfälliga problem som gör att du behöver ha hjälp med att rasta hunden. En bruten fot, ett kalas eller en konferens, orsakerna till varför vi inte kan rasta hunden just den dagen varierar. Ofta kan en bekant, familjemedlem eller granne hjälpa till, men ibland är alla upptagna. Det finns skolungdomar som för en billig slant gärna rastar din hund men även professionella hundrastare finns att anlita. Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som gärna rastar hunden eller hundarna för dig när du själv inte har tid eller kan.

Om publicisten


Kommentera