En ny svensk webbplats har lanserats av Fire Label

En ny svensk webbplats har lanserats av Fire Label, ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet av partihandel med kläder, specialbeställda plagg och tryck.

Fire Label lagerför ett brett sortiment av kläder på nätet, däribland t-shirts, huvtröjor och sportkläder från välkända märken som Regatta, Anvil och Fruit of the Loom. Bland dess många kunder återfinns modedesigner, hotell, restauranger och större kedjor.

Företaget specialiserar sig på tjänster inom screentryck och brodyr och erbjuder ett utförande av toppkvalitet av dess högt respekterade team med tryckare, broderare och tillverkare. Fire Label kan tillhandahålla jämna och stora volymer och snabba leveranser, vilket gör prissättningen särskilt kostnadseffektiv. Företaget har konkurrenskraftiga fraktavgifter till hela världen och flera möjligheter till mängdrabatter, med vilka du kan spara upp till 15 %. Detta gör Fire Label till det perfekta valet för alla dina klädbehov.

Fire Label erbjuder prisvärda uniformer vid stora beställningar och är den perfekta leverantören av snygga kläder till skolor, högskolor och universitet. Förutom enfärgade plagg säljer Fire Label specialbeställda plagg enligt dina anvisningar med tryck, brodyr och färdigställande av kläder för att göra dina kläder mer personliga och göra så att de verkligen skiljer sig från mängden.

Fire Label är stolt över sina högkvalitativa varor och sitt kundbemötande, och arbetar tillsammans med dig för att komma fram till vilket som är det bästa sättet för att behandla din beställning och för att avgöra vilka stilar och färger som bäst passar dina behov.

Besök www.firelabel.co.uk/se/ idag och upptäck en enda butik för alla dina behov av partihandel med kläder och specialbeställningar.

Om publicisten


Kommentera