greatcontent blir nordiskt

greatcontent erbjuder unika texter på 18 språk till ca 3 000 e-handlare, reklambyråer och förläggare och har nyligen lagt till danska, norska och finska till utbudet. Via greatcontent är det nu möjligt att få tillgång till uppemot 8 000 kvalificerade skribenter.

greatcontent följer sina 3 000 kunder till de nordiska länderna
”Naturligtvis vill vi göra våra kunder nöjda!” säger VD Jasper Masemann. ”Vi går dock bara in i nya länder och erbjuder fler språk om efterfrågan är tillräckligt stor. Detta var helt klart fallet när vi startade upp i Sverige i september 2013. Efter överväldigande feedback från våra svenska kunder beslutade vi sedan att utvidga våra tjänster för att kunna inkludera de andra nordiska länderna så snart som möjligt.”

En stark internationell kundbas som hela tiden expanderar
Som tillhandahållare av en huvudsakligen europacentrerad plattform av kvalificerade och kvalitetsgranskade copywriters och journalister, erbjuder greatcontent unika originaltexter. De nordiska ekonomiernas styrka i kombination med den välutvecklade nordiska e-handelsmarknaden gjorde de nordiska länderna till ett logiskt nästa steg för greatcontent. Nordiskt företagande kan nu dra fördelar av greatcontents högkvalitativa och professionella tjänster som tillhandahålls av skickliga skribenter som skriver på sina respektive modersmål. ”Nordiska företag behöver en pålitlig leverantör för alla de nordiska språken men de är även mycket intresserade av att köpa textinnehåll för andra europeiska marknader såsom Tyskland, Storbritannien eller Frankrike”, säger Charlotte Näsman, Key Account Manager Nordics.
 
Tusentals textbeställningar skapar en växande skara nordiska skribenter
”På greatcontent är första prioritet jämn kvalitet, säkra leveranstider och utlovade resultat”, förklarar Kathrine Gravholt, ansvarig för den danska plattformen. ”Man kan helt enkelt inte garantera detta genom att anta vem som helst som är någorlunda förmögen att sätta ihop en mening”, lägger hon till. ”Vår antagningsprocess är välstrukturerad och ger oss möjlighet att garantera kvaliteten på våra danska skribenter i enlighet med den nivå vilken de skriver på. Baserat på våra tidigare erfarenheter vill vi ha en långsamt växande skara skribenter av jämn kvalitet.”

 
 
Om greatcontent
Med alla de 18 språken inräknade har greatcontent ca 8 000 aktiva och kvalificerade skribenter under ständig kontroll. Dessa skribenter producerar 3 000 till 10 000 texter om dagen. Den stora mängden data möjliggör ett högeffektivt kvalitetskontrollsystem som säkerställer rättvis ersättning för skribenterna och låga priser för kunderna. greatcontent är en on-demandtjänst. Inga kontrakt skrivs och kunderna kan beställa allt från en till 100 000 texter med bara ett par klick. greatcontents texter granskas ur kvalitets- och lämplighetshänseende och en omfattande plagieringskontroll utförs. greatcontent åtnjuter förtroende från diverse stora företag som Zalando, Otto Group, Groupon, Tirendo, Sixt, Mister Spex, Venere/Expedia, liksom många icke namngivna reklambyråer.

Det tyska systerbolaget content.de grundades av Oliver Flaskämper år 2009 och år 2011 startade Jasper Masemann greatcontent med världsomspännande expansion som mål. Det samägda bolaget sysselsätter 35 anställda och har åtminstone en infödd kvalitetsexpert och en infödd Key Account Manager för varje enskilt språk.

Charlotte Näsman
Key Account Manager Nordics
cn@greatcontent.se

Adress
greatcontent AG
Kastanienallee 3
10435 Berlin
http://www.greatcontent.se
http://blog.greatcontent.se/Logo greatcontent

https://www.greatcontent.fr/media/logo-1000×300.jpg

Bild Jasper Masemann

http://blog.greatcontent.co.uk/wp-content/uploads/2014/04/jasper2.jpg

Om publicisten


Kommentera