Hållbart och hysteriskt harmoniskt

I en värld där mer och mer focus förflyttas till hållbarhet och där återbruk har blivit en trend, erbjuder Java Möbler en annorlunda och spännande shoppingupplevelse. Med möbel- och inredningsdesign inspirerad av Indien och Indonesien, och med ett klart hållbarhetstänk, kan du som är på jakt efter möbler i Helsingborg slå ett slag för miljön samtidigt som du skapar en harmonisk och rogivande stämning i hemmet. Besök helsingborg.javamobler.com för att se vad Java har att erbjuda.

Vi behöver alla dra vårt strå till stacken. Jordens klimat är under förändring och om vi inte agerar fort, kommer vi lämna efter oss en värld i vilken framtida generationer inte kommer ha samma förutsättningar som oss. Genom att ta sitt ekologiska ansvar, genom att uppmana till återbruk och ett miljömedvetet, storskaligt tänk, vill Java Möbler bidra till en bättre värld. Genom att föra Sydostasien till Skandinavien, bygger man broar och skapar förståelse kulturer emellan vilket även det utgör en hörnsten i grundfundamentet för den nya världen som är under utveckling.

Unika produkter för ro och balansJava Möbler

På Java Möbler i Helsingborg säljer man heminredning, med en twist. Inspirationen är hämtad från Indien och hela Sveriges nya favoritdestination Indonesien. I de båda ostasiatiska länderna finns en stark designtradition och om du letar efter en möbelaffär som vågar sticka ut och inte följa IKEA:s strömlinjeformade design, kanske du borde boka in ett besök till Helsingborg. Butiken har valt att satsa på en hållbar approach, och tillhandahåller bl.a. soffbord av drivved och bokhyllor konstruerade av gamla kanoter. Designen är snygg och stilren och färgsättning följer den för Sydostasien så signifikativa jordskalan, med produkter i varma, harmoniska färger.

Ta en inspirationsresa!

Alla som har någon form av relation till Indien eller Indonesien, kommer känna igen sig på Java Möbler. Att besöka butiken är som att kliva in på någon av Delhis eller Yogyakartas marknader och låta sig hänföras av den skicklighet och känsla för design som skiner igenom i affärens produkter. Ta en inspirationsresa till Sydostasien, utan krav på vare sig pass eller visum! Utöver soffbord och bokhyllor, finns det mesta du kan tänkas behöva för att förvandla ditt gamla tråkiga vardagsrum till en ostasiatisk pärla. Butikens utbud inkluderar bl.a:

• Möbler och inredning inspirerade från Indien och Indonesien
• Smart förvaring
• Hyllor och vitrinskåp
• Soffor till både inne- och utemöblemang
• Matbord och stolar
• Lampor

Om publicisten