HRM system – Human Resources Management

Om du driver eller arbetar inom ett större företag, har du antagligen hört talas om akronymen HRM. Det står för Human Resources Management, vilket innebär att det handlar om hantering av sina mänskliga resurser – alltså personalen. Personalen på ett företag är den kanske mest värdefulla tillgången man har, och det kan också vara en av de tillgångar som är svårast att hantera. Löner måste betalas i tid och man måste ha full koll på semester, sjukdomar, facket och löneanspråk. Med ett komplett HRM system riskerar ditt företag inte att missa något viktigt, utan kan tryggt veta att allting som rör era anställda fungerar felfritt.

Olika typer av anställningar
En av de besvärligaste frågorna som ett företag kan hantera är olika typer av anställningar. Idag utgörs personalen inte enbart av de som är anställda på heltid, utan det finns många olika typer av anställningar. Timanställningar och deltidsanställningar är två exempel, men det blir också allt vanligare att företag hyr in personal från andra företag. Att då ha konstant koll på vilka löner som ska betalas när och hur löneanspråken förändras kan innebära att man måste avsätta en heltidstjänst till detta. Att skaffa sig ett totalt HRM system från ett företag som till exempel Bluegarden.se, kan vara den bästa investeringen man kan göra, och en som dessutom ger snabb avkastning.

All information om personalen på ett enda ställe
Företag som Bluegarden samlar all information om företagets anställda på ett enda ställe, så att chefer och andra inom ledningsgruppen har god översikt över samtliga som jobbar på företaget. Kombinera detta med löneoutsourcing och ni har en helhetslösning som kommer spara er mycket tid, och till och med pengar. Om systemet är webbaserat förenklar det hela process då det är åtkomligt överallt, till exempel från en iPad, mobiltelefon eller datorn. Se bara till att du har internetuppkoppling!

Om publicisten


Kommentera