Kall och frusen? Inte med Back on Track

Om man som person är frusen ofta så kan det vara väldigt jobbigt för individen. När man fryser spänner man sig ofta och blodcirkulationen försämras. Därför är det viktigt främst för de med sjukdomar som t ex reumatism att hålla värmen. Det är däremot svårt att slappna av när man fryser. Man kan ju alltid dra upp värmen hemma men elektricitet är inte billigt idag. Detta är ju inte heller möjligt om man är ute.  Därför är det bättre att titta på värmeprodukter som kan hjälpa en när man fryser.

Filtar, värmefiltar och värmedynor är bra produkter för dig som fryser men inte rör sig. Det finns däremot en fleece filt med ärmar, CozyOne fleecefilt som gör att du t ex kan kolla på din surfplatta samtidigt som är omslukad av en mysig filt.

Vill man röra på så finns det bra alternativ. Back on Track har många produkter för värme, minskad smärta, mindre inflammationer och ökad rörlighet. Back on Track fungerar så att värmen som kommer från din kropp reflekteras åter till kropp tack vare den keramiska textilen som Back on Track produkterna är gjorda utav. Produkterna fungerar bäst när man rör på sig och alstrar egen värme som kan reflekteras.

I sortimentet finns det många produkter både för dig, din hund och hästen. Det finns skydd som är anpassade för t ex knän, handleder, armbågar och nacke. Många minskar även sin smärta och ökar rörligheten samtidigt som man blir varm och slipper frysa. En mycket bra dubbeleffekt.

Är du mycket frusen så är en fleece tröja eller en mössa bra när du är ute eller varför inte en halsduk från samma Back on Track. Det finns till och med iläggsulor som man sätter på i skorna för att hålla fötterna varma.

Du behöver alltså inte frysa här i det kalla Sverige. Det finns lösningar.

Om publicisten


Kommentera