Mobil växel är en flexibel lösning för företag

Dagens arbetsplatser ser väldigt annorlunda ut än vad de gjorde för femtio år sedan. Istället för att dokumentera och arkivera allting på vanliga pappersark som förvaras i mappar, sköts nu det mesta med datorer och helt elektroniskt. Den moderna tekniken har även gjort det möjligt att koppla upp sig från en plats utanför kontoret och därmed kunna jobba på distans vissa dagar. Många jobb kräver även att man sköter viktiga kundkontakter, deltar i föreläsningar och kurser samt jobbar ute på fältet ibland. När man inte är fysiskt närvarande på kontoret finns risken för att man ska missa viktiga samtal och därmed även möjliga affärer, men även för detta finns det en modern lösning som allt fler företag väljer att övergå till: mobil växel.

En mobil växel är precis som det låter: den är inte knuten till någon fysisk plats utan går att ta med sig vart som helst och när som helst. Med en mobil växel kan man enkelt öka personalens tillgänglighet och därmed även effektivisera företagets verksamhet. Den mobila växeln gör det lätt att kommunicera med både kunder och medarbetare genom sin egen mobiltelefon och oavsett var man befinner sig. Att koppla kontorstelefonen till mobiltelefonen och vidarekoppla samtal är bara några av många funktioner som man får med den mobila växeln. Istället för att själva sköta driften är det även många företag som väljer att outsourca hela sin växellösning till en operatör. På det här sättet slipper man tänka på att investera i ny hårdvara och driftkostnader och får dessutom ringa till en billigare samtalstaxa. En extra bonus är att det ofta är helt gratis att ringa samtal inom företaget, så är kommunikationen inom företaget livlig kan man spara in en hel del pengar med en mobil växel.

Slutkontentan blir att kommunikation blir omedelbart förenklad då kunder oftast bara får ett telefonnummer att ringa till, därefter lägger man till olika knappval så att man hamnar hos rätt säljare, tekniker eller marknadsansvarig på företaget.

Om publicisten


Kommentera