Nu blommar det, eller snöar i Helvetet! Jakob Svärd har börjat blogga!

Jakob Svärd är född 1977 och är uppväxt och även nu bosatt i Höllviken. Jakob Svärd är en Malmöbaserad entreprenör som fokuserar på telekombranschen och IT. 2005 startade Jakob Svärd Telisol och sedan dess har han startat bland annat Corety, en telekomoperatör som fokuserar på marknadens högsta service!

Jakob Svärd är utbildad vid Hyper Island School of New Media Design. Efter utbildningen så arbetade Jakob med digital marknadsföring, bland annat på företag som Doberman och Milou.

Jakobs nuvarande position, förutom nya idéer och styrelsearbete, är som marknads och försäljningschef på Telisol. - Just nu ligger fokus på Telisol och alla som arbetar med Telekombranschen att förändra bilden av den bransch vi verkar i. Alla älskar att hata Telekombranschen. Säger Jakob Svärd.

Vi måste få vår omvärld att förstå att telekombranschen inte agerar i ondo eller medvetet har skapat arbetssätt och rutiner som lett till att branschen uppfattas negativt, det är dock av högsta vikt att vi försöker backa bandet och, som man säger, gör om, gör rätt!

Bloggen handlar om allt! En dröm om skådespelarkarriär, entreprenörskap, min syn på samhället, orättvisor, Telisol, Telia och naturligtvis det svåraste av allt, att försöka vara en bra pappa. Jag ifrågasätter inte bara Telisol och telekombranschen. Jag ifrågasätter också varför vi väljer att inte spendera mer tid med vår familj och med våra barn!?

Just nu arbetar Jakob, via Telisol, dessutom med Skåne Stadsmission för att hjälpa hemlösa. Det är av högsta vikt att varje enskild individ och företag tar eget ansvar för samhället. Vi tror att det hjälper att rösta på ”rätt” parti så kommer min fråga och min önskan om ett bättre samhälle att bli verklighet. Så fungerar det inte! Varje person och företag, med andra ord, alla som har ett 10 siffrigt nummer måste varje dag agera för att förbättra samhället.

Jakob Svärd tror inte på att enbart skänka pengar, – Det handlar om att engagera sig, att förändra människors självbild och deras syn på det samhälle vi lever i.

 Om Telisol, exempelvis, kan hjälpa till att rehabilitera en person som levt i hemlöshet, hjälpa till med bostad och arbete på Telisol, så har vi gjort ett avtryck. Kan vi så kan alla andra företag och individer också bidra och göra samma sak!  Avslutar Jakob Svärd

Om publicisten


Kommentera