Ofta ont i fötterna?

Vi har lösningen för dina problem. Den vanligaste orsaken bakom ont och värk i fötterna är belastningsproblem så som överbelastningsskador. För att motverka, undvika och bli av med dessa problem så har vi under flera års tid kommit fram till en metod som både är effektiv och enkel att applicera.

Vad vi gör är att vi tittar på orsakerna bakom problemen och går direkt på källan till värken och smärtan. Detta gör vi genom en så kallad belastningsanalys där vi inleder med en gång/löpanalys för att avgöra om det finns några avvikelser från det optimala. Efter undersökningen och analysen tar en leg. ortopedingenjör en gipsavgjutning på fötterna i obelastat läge på en brits. Denna avgjutning är sedan grund för en fotbädd www.ostockholm.se/fotbaddar.php vilken tillverkas helt individuellt efter avgjutningen. Denna fotbädd anpassas sedan till skor där eventuella problem korrigeras samt alla möjliga avvikelser i belastning tas hänsyn till.

Fotbäddarna flyttas sedan till olika skor – dessa kan användas både behandlande men även i förebyggande syfte. hör av er till Ortopedservice i Stockholm så hjälper vi er! på ostockholm.se kan du även läsa mer om olika fotproblem samt vad vi kan göra för att minska dessa och underlätta för dig.

Om publicisten


Kommentera