Parajumpers, en av de bästa märke för ytterkläder samlingar

Parajumpers är ett född samarbetet mellan Ape & Partners Spa och Massimo Rossetti. Idag undertecknandet representerar en milstolpe i mode fältet, med en innovativ design samling.

Parajumpers Seoul

Parajumpers Sale, försäljningspolicy

Parajumpers är synonymt med jackor designade med inslag hög resistenta och varaktiga, kan stå emot alla väderförhållanden. Den höga kvaliteten uttryckt, med en snygg design, ledde varumärket i en prestigefylld position i klädbranschen. Den Parajumpers försäljningspolicy främjade öppnandet av flera butiker i större städer över hela världen. Nyligen, med ett förskott på e-handel, har märket skapat den enda E-shop på nätet. Ett annat exempel på hur den föreslagna samlingen varje år är sofistikerad och exklusiv är frånvaron av Parajumpers Outlet.

Den nya höst vinterkollektion Parajumpers

Parajumpers har presentera kollektionen FW’14 / 15. kollektion designad för Män, kvinnor och unga, erbjuder ett antal innovativa produkter. Parajumpers har också lagt till ny ”Masterpiece Next Generation”. Sportig elegant, mångsidig och med en smal passform. Tillverkad av en glänsande skimrande tyg och med de tydliga och rena linjer.

Parajumpers FallWinter 14/15

För mer information om den nya Parajumpers ytterkläder samling besöka den officiella Twitter-profil.

Om publicisten


Kommentera