Renovera mera

Det sägs att omväxling förnöjer, vilket såklart stämmer. Något nytt i vardagen, som man själv valt eller sökt, kan ge en energikickar och nya mål att sträva efter. Det kan vara allt från nya hobbyer, annorlunda mat, eller en ny stil. Men det kan även vara en uppfräschande renovering av bostaden. Ta chansen att ge hus och tillvaro en nystart. Dags att renovera!

Börja planera

Ni kanske har funderat på det länge och bara dragit ut på det med tanken om att det tar vi nästa år, eller så har ni gått och irriterat er på att badrummet är helt felritat och ni hellre vill ha mer yta och installera en duschkabin istället för det stora skrället till badkar som tar plats. Då är det hög tid att ni sätter er ner och börja rita upp hur ni egentligen vill ha det.

Skapa drömboendet

Det är ert hem där ni bor och vistas varje dag, så det är klart att det ska vara som ni vill ha det. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar Bygg-Renova AB. De hjälper er med all form av renovering och tillbyggnad till bostaden och klarar av stora som små uppdrag. Kontakta dem via mejl eller kontaktformulär och få en kostnadsfri offert för arbetet.

En ny oas

Era ritningar och drömmar tillsammans med kompetenta byggarbetare kommer att skapa nya spännande rum som ger positiva tillskott i vardagen. På Bygg-Renova är de måna om att kundens önskningar uppfylls och levererar alltid ett resultat som når över förväntningarna.

Avdragsgillt

Som privatpersoner ska ni komma ihåg att byggtjänster som renovering, ombyggnad och tillbyggnad kan vara avdragsgilla enligt ROT och gör att arbetskostnaden kan reduceras avsevärt. Ni kan få avdrag på upp till 30 % av fakturor för med avdragsbelopp upp till 50 000 kr per år och person. Fråga uppdragsgivaren om rotavdrage, så kommer de att sköta pappersarbetet med Skatteverket och dra av summan direkt på fakturan.

Förändra nu

Inget läge är lika bra som nu och det är hög tid att ta tag i förändringarna. Ni kommer att märka stor skillnad efter bara mindre justeringar. Oavsett om det är badrumsrenovering, lagning av det läckande taket, bygga till en ordentlig tvättstuga eller bara uppföra en carport så att bilen inte behöver stå i hagelskuren, så kommer det kommer det att ge er bostad en rejäl skjuts i trivsel och värde. Bygg nytt nu!

Om publicisten