3 saker att tänka på när man väljer hemlarm

3 saker att tänka på när man väljer hemlarm

 

Det finns en uppsjö av hemlarm och villalarm på marknaden idag. Hur vet man vilket som passar ens situation och bostad bäst, och vad är det man ska tänka på?

 

1. Ett bra larm ska vara enkelt att använda

Ett bra larm ska givetvis vara lätt att använda. Att betala dyra pengar för ett larm som man inte förstår sig på eller är krångligt att förstå sig på alla funktioner är bortslösade pengar. Så hur vet man ifall larmet är enkelt att använda? Man kan kolla upp hur man larmar på och av, vad för koder eller kodbrickor som krävs och hur enkelt det är att få kontakt med dem som du köpt larmet av för support.

2. Betala bara för det tjänster du använder

Betala aldrig för funktioner och tjänster du aldrig kommer använda. Under en livstid så kommer du antingen sparat eller bränt mycket pengar på saker du inte använt dig utav. Så tänk noga igenom vad du behöver och vad som ingår i de larm du bestämmer dig för. Kolla också upp så inga extra kostnader kan tillkomma efter köp.

3. Äger du ditt hemlarm?

Se till att äga ditt hemlarm. Något som inte alla vet är att om du köper ett larm som du betalar för varje månad på så äger du fortfarande inte larmet. Skulle du vilja byta larmcentral eller flytta kan de tillkomma extra kostnader och arbete. Om du flyttar ska du enkelt kunna ta larmet med dig till ditt nya hem. Du ska också ha möjlighet att välja överlåta ditt larm till den som köper din bostad. Om du äger ditt hemlarm slipper du också extra kostnader som bara går till larmföretaget och du får ut så mycket som möjligt av ditt larm.

Du hittar ett företag som erbjuder just detta här. Dom är också en helhetsleverantör av säkerhetslösningar.

Kommentarer är stängda.