Helt ny GPS-tracker SweTrack™ lanseras under svenskt varumärke

Helt ny GPS-tracker SweTrack™ lanseras under svenskt varumärke

Helt ny GPS-tracker lanseras under svenskt varumärke I syfte att erbjuda marknaden en prisvärd helhetslösning för GPS-spårning så lanserar CallMi Trading & Consulting AB nu en egen GPS-tracker med tillhörande spårningslösning.

Saltsjöbaden 2014-08-28: Som en del i satsningen på att erbjuda marknaden kostnadseffektiv
spårningsutrustning av hög kvalitet så lanserar CallMi Trading & Consulting AB nu en GPS-tracker
under eget varumärke. Produkten går under namnet SweTrack™ Basic och är framtagen med fokus på
användarvänlighet, kvalitet och funktionalitet. SweTrack™ Basic presenteras som en helhetslösning för
den kostnadsmedvetne konsumenten.
SweTrack™ Basic erbjuder konsumenterna att enkelt kunna följa sitt fordon, sina husdjur eller barn och äldre släktingar direkt i ett användarvänligt gränssnitt som är anpassat både för mobila enheter och vanliga persondatorer.
Produkten utgör ett utmärkt komplement till befintligt stöldskydd på allehanda fordon. Dessutom fungerar den som ett sätt att förhindra att husdjur, barn och äldre släktingar kommer på villovägar. Med den medföljande mobilapplikationen, som finns tillgänglig för iOS, Android och BlackBerry, så kan användaren följa positionen direkt i sin telefon samt komma åt användarinstruktioner för enheten. Till skillnad från många andra lösningar på marknaden så erbjuder alltså SweTrack™ Basic en komplett lösning med livespårning, mobilapplikation och full teknisk support för under tusenlappen. Dessutom levereras produkten tillsammans med ett kontantkort från Comviq, vilket är förladdat med en veckas användning – detta för att kunden ska kunna komma igång och använda enheten så fort den levererats.

Målsättningen med produkten är, som ett led i företagets vision, att göra GPS-spårningen än mer tillgänglig för allmänheten och att för allmänheten påvisa de fördelar som finns med att exempelvis stöldskydda sitt fordon med GPS-spårning.

SweTrack™ Basic kommer att lanseras i början på september och kommer, till en början, att säljas via företagets egen webbshop GPSHuset.se samt av utvalda återförsäljare. Rekommenderat pris för SweTrack™ Basic är 799 kronor inklusive moms.