Jeansshorts är alltid inne

Jeansshorts är alltid inne

Jeansshorts har funnits i många år, men de verkar aldrig gå ur modet. Kanske beror detta på att de är så praktiska och bekväma till skillnad från vissa andra modetrender som faller i glömska. Visst, det finns mer än en typ av moderna och klassiska jeansshorts för män och kvinnor. Här kommer vi att ta en närmare titt på tighta jeansshorts, vilket, som namnet antyder, är en mycket tättsittande typ av shorts.
Tighta jeansshorts blev en hit först på 1960-talet, då både kvinnor och män använde dem i stor utsträckning. På senare år har denna modell kommit tillbaka, men den här gången är det mest kvinnor som använder dem. Män som, i dag, väljer att bära tajta jeansshorts, löper risken att bli uppfattade som aningen konstiga. Men för kvinnor är de definitivt tillbaka som en super – sexig look. Medan män inte bryr sig om att bära dem själva, verkar det samtidigt anse att det är en väldigt attraktiv syn, när denna modell av shorts bärs av kvinnor på stan!
Tighta jeansshorts är ännu en denimtrend . Det är svårt att tro, att det efter modeller som utsvängda jeans, boot-cut, struprör, stretch etc. kan finnas ytterligare en annan denimbaserad modell, men så är det!
Å andra sidan, den här modellen av shorts för vissa nackdelar med sig. Även om de är allmänt sedda som en heta och sexiga kan det tyvärr komma med några hälsoproblem. Tighta jeansshorts har faktiskt varit föremål för vetenskapliga studier. Det visar sig att det kan finnas en viss risk för stickningar i benen som orsakas av minskat blodflöde. Man tror att denna sorts åtsittande kläder kan vara orsaken till detta. Ett annat bekymmer som också kan komma med detta är mindre luftcirkulation som därmed resulterar i en ökad temperatur i området av grenen. Detta kan främja tillväxten av svampinfektioner. Slutligen, som tidigare nämnts, inte många män bär längre denna modell av shorts. Tur är kanske det för då kan de inte längre löpa risk för infertilitet på grund av sammandragning av sina testiklar .
Så, innan du gå med i denna snäva jeansshorts modetrend, eller även om du redan har, kanske det kan vara klokt att inte bära dem varje dag.