Mauritius lyxigaste hotell

Mauritius lyxigaste hotell

Paradiset på Jorden heter enligt många Mauritius. Denna lilla önation ligger i Indiska Oceanen och lämpar sig mycket bra för kräsna resenärer som endast nöjer sig med det bästa. Här hittar du allt:

  • Klart och varmt vatten
  • Underbara stränder
  • Tropiskt klimat
  • Vänlig lokalbefolkning
  • Välskötta och prisvärda hotell

Och det är den sistnämnda punkten som vi ska titta lite närmare på. En lyxsemester är inte mycket om hotellet man bor på inte håller måttet. Därför listar vi nedan några av Mauritius absolut bästa lyxhotell som inte lämnar ens den mest kräsne besviken.

Four Seasons Mauritius

Inte helt oväntat så har denna femstjärniga resort-jätte även tagit sitt framgångsrika recept hit. Här kan du boka en underbar villa med privat pool och allt annat du kan önska. Personalen har beskrivits som den bästa i världen, och vart du än går kommer du känna dig välkommen och ompysslad. När du tröttnat på att ligga vid din privata pool så kan du ta en tur på en egen segelbåt, spela en runda golf eller ta en läskande cocktail i baren.

Mauritius

Shanti Maurice

Detta är ett något mindre hotell vilket gör att atmosfären blir lite mer intim än hos större hotell så som Four Seasons. Tack vare att det ligger i de mindre exploaterade södra delarna av ön så är det mycket lugnt, vilket bådar gott för den som vill använda det avslappande spa som finns här. På tal om det så finns här en prisbelönt behandling som genomförs vid solnedgången på stranden. Vad den innefattar måste du uppleva själv.

Angsana Balaclava Mauritius

Är det romantik du är ute efter så bör det givna valet vara denna resort. Eftersom det är specifikt inriktat mot par på smekmånad och dylika gäster så kommer du högst troligt slippa allt vad skrikande barn och skräniga vuxna heter. Väggarna är gjorda av lavasten medan möblerna är gjorda av teakträ, vilket gör att känslan är väldigt rustik men samtidigt elegant. Här finns givetvis en uppsjö av härliga spa-behandlingar samt en restaurang som serverar spännande rätter med mauritiska så väl som asiatiska influenser.

Elegance Yachts

Gillar du att åka på lyxiga kryssningar, då kanske du istället ska satsa på att chartra en alldeles egen lyxyacht på Mauritius för nästa semester.
Lesa mer om Mauritius och lyxbåtar i den här artikeln.

Kommentarer är stängda.