Snygga armband och billiga armband

Snygga armband och billiga armband

Jag talade nyligen med en kollega på mitt jobb om de armband som hon jämt har på sig. Det är väldigt snygga armband och hon har nya på sig nästan varje dag. Jag kunde till slut inte hålla mig utan frågade henne var hon köpte de här armbanden.

Hon berättade för mig att det är hon själv som gör dem och att hon säljer dem från sin hemsida. Armbanden är inspirerade av de populära shamballa-armbanden men de är inte shamballa vilket hon nogsamt informerade mig om.

Istället rör det sig om unika armband som både är prisvärda och billiga eftersom hon kombinerar två olika tekniker när hon gör dem. Jag köpte självklart ett par stycken av henne för att kunna ge bort till släkt och vänner eftersom jag tyckte att armbanden var snygga och visste precis vilket armband som skulle passa personerna ifråga.

Eftersom många i min familj och bekantskapskrets är allergiker mot b.la. nickel tyckte jag att det var bra att hon enbart arbetar med naturmaterial.

Att de var billiga var säkert också en bidragande orsak till att jag köpte mer än ett :). Skämt åsido, om du letar efter billiga och unika armband tycker jag att du ska kolla in hennes hemsida.

Du hittar den här: http://bit.ly/1gPyKQE

Det finstilta: Om du inte hittar något som passar just dig kan du alltid be henne designa ett unikt armband till dig. Väldigt bra, det ska jag göra nästa gång jag beställer lite fler från henne.