Ta ställning för säkert arbete

Ta ställning för säkert arbete

När det ska arbetas på höga höjder behövs säkerhetsåtgärder som underlättar arbetet och ser till att personalen är trygg under hela projektets gång. Allt arbete över 1 meter över marken kräver någon form av ställning och det är då du bör kontakta professionell hjälp, som till oss på SA Ställningar i Göteborg.

Stabilt väggarbete

Om ni ska renovera eller göra vid fasaden på huset kommer ni att behöva byggställningar som står stabilt och ser till att ni kan arbete på den höjd som arbetet kräver. Våra ställningar är tillverkade av vädertåligt stål och håller bra under starka påfrestningar. Vi hjälper er att komma upp i höjden ni behöver och förankrar den så att ni aldrig behöver oroa er, oavsett höjd. Kontakta oss för byggservice i Göteborg så hjälper vi er med allt ni behöver.

Väderskydd

Eftersom vi alla vet att vädret snabbt kan slå om och gå från soligt och stilla till stormigt och regn. För att varken arbete eller fasad ska påverkas krävs det ordentliga väderskydd som gör att renoveringen kan fortsätta ostört oavsett väderlek eller klimat.

Trygghet på höjd

När du tar del av våra tjänster kommer allt arbete att skötas med säkerhet i fokus. Vi utför allt ställningsmontage med noggrannhet så att varje skruv och bult sitter säkert när ni beträder ställningar högt över marken. Vi rekommenderar aldrig ovana privatpersoner att bygga ställningar själv, då risken för allvarliga olyckor kan vara överhängande. Arbete på höjd måste respekteras och överlåtas till utbildade yrkesmän.

Kommentarer är stängda.