Webbutiken Skinnplånbok.se har öppnat!

Webbutiken Skinnplånbok.se har öppnat!

Skinnplånbok.se är en liten nischad butik inom segmentet accessoarer, närmare bestämt plånböcker i äkta kalv skinn i herr och dam modeller. Butiken har ett sortiment med en unik kombination av variation, kvalitet och pris.

Alla har vi olika praktiska krav på våra plånböcker. En del vill ha den där lilla som får plats i jackfickan eller den där lite större plånboken som får plats med det mesta eller kanske den perfekta dollar plånboken till bakfickan. För andra är inte storleken det viktigaste utan hur många kort på nära och kära man kan få plats med, eller hur många kontokort som får plats, om myntfacket är på insidan eller utsidan om det stängs och öppnas med dragkedja eller tryckknapp, dubbla sedelfack etc., etc. Ja, det finns alla möjliga olika variationer på plånboksmodeller och störst utbud hittar du hos skinnplånbok.se. Sortimentet utökas ständigt i takt med nya trender och självklart är alla plånböcker i äkta skinn.

Känslan och doften av äkta skinn går inte att jämföra med annat, en plånbok i äkta skinn ger den där unika känslan av lyx. Då äkta skinn är en naturprodukt finns det inget skinn som är den andra lik. Det resulterar i att varje plånbok har en unik textur i skinnet. Men den största fördelen med skinnplånböcker i äkta skinn är att de håller mycket längre jämfört med plånböcker i skinnimitation.

Anledningen till att man väljer skinnimitation eller fuskskinn som det också kallas är priset. Fuskskinn är gjort för att se ut och kännas som skinn men har en kortare livslängd och spricker i högre utsträckning än äkta skinn.

Skinnplånbok.se erbjuder ett brett sortiment av plånböcker i äkta skinn till rimliga priser för att alla ska ha råd att unna sig den lyxiga känslan av en plånbok i äkta skinn. Välkommen in och hitta din favorit plånbok idag!