American Soda har lanserat en ny webbplats

American Soda har lanserat en ny webbplats och är stolta över att kunna leverera äkta amerikanskt godis, mat och dryck, som exempelvis chokladbollar och mycket annat, direkt från USA till Sverige.

Företaget lagerför över 1 000 produkter, från kända amerikanska godistillverkare som Hershey och Red Vines till amerikansk läsk som exempelvis Mountain Dew, och andra livsmedel från mindre kända märken som inkluderar läckra produkter de har upptäckt med åren.

De importerar 99 % av all konfektyr och andra produkter direkt från USA så du kan vara säker på att du köper den rätta varan. De accepterar inga kopior av sina produkter, till exempel äkta amerikanska chokladpraliner.

Övriga 1 % importeras från andra länder, inklusive Japan, eftersom tidigare kunder särskilt har efterfrågat vissa produkter eller andra artiklar som bara kan hittas i dessa länder. American Soda har tagit på sig att få fram de här produkterna till dig.

American Soda är det bästa stället för beställning av godis online när du vill ha spännande och roliga nya produkter till rimligt pris. Företaget har många rabatter, för närvarande upp till 40 % på en mängd av sina produkter. Man har också en butik i Manchester, England, som är väl värd ett besök om du någon gång är i närheten.
American Soda har också en blogg, blog.americansoda.co.uk, med information om de många nya produkter som tillkommer samt intressanta berättelser som exempelvis deras sponsring av ett fotbollslag i Manchester, med matchrapport och spelschema.

Besök se.americansoda.co.uk idag och upptäck en riktig godisbutik full av läckerheter.

Om publicisten


Kommentera