Mer utrymme

Mer utrymme

Till dig som behöver mer utrymme – förrådsuthyrning!

Det är lätt att man genom åren samlar på sig en hel del saker. Allt ifrån möbler till kläder och annat. Vissa är duktiga på att slänga, sälja eller skänka bort. Andra, så kallade ”hoarders” samlar på sig tills det helt enkelt inte går att samla på sig mer saker.

Då är de tur att det finns företag som hyr ut förråd till förmånliga priser i olika storlekar. Tänk på att välja en förrådsuthyrare där du alltid kan komma åt dina saker och inte är beroende av öppentider. Du vill också ha bra ventilation och framförallt vill du att det ska vara tryggt och säkert att förvara dina saker utan risk för inbrott.

Så letar du efter att hyra förråd så rekommenderar jag att du kollar upp dessa saker innan du väljer just din uthyrare. Tänk också på att ju smartare du packar dina saker desto mindre utrymme behöver du, vilket spar dig pengar. Om skillnaden på pris är från 600kr/mån till 800kr/mån så blir det rätt mycket efter en längre period.

Gå också noga igenom det du tänkt förvara. Behöver du verkligen spara allt du har? Eller skulle du kunna skänka eller sälja något för att hyra de där lite mindre utrymmet istället för det som kostar ett par hundra kronor extra. På ett år så har du sparat 2 400:- som du kan lägga på ett sparkonto exempelvis. Plus dom extra pengarna du fick från försäljningen, win win!

Hoppas jag kan va till hjälp när ni går i tankarna att hyra förråd eller magasinering för dina saker. Ibland är det lätt att välja första bästa uthyrare man träffar på, men tänk en gång extra så kan du göra ett smartare beslut.

Tack för denna gången!

Kommentarer är stängda.