Aurora kontoret i Göteborg

Lindholmen är ett av Göteborgs mest intressanta områden när det gäller teknologi, stadsplanering och utvecklingsmöjligheter. Det byggs många kontor för kreativa och innovativa företag, vilket gör att hela stadsdelen har blivit väldigt dynamisk och modern, med en känsla av att man befinner sig där det händer. Området brukar kallas Lindholmen Science Park, och ett av de mest centrala kontorshusen heter Aurora. Detta är utan tvekan ett av Göteborgs absolut vackraste kontorshus och erbjuder fantastiska lokaler för företag som vill verka i ett av stadens mest spännande och expansiva områden.

500 arbetsplatser på 9500 kvm
Aurora är en av stadens modernaste kontorshus och inflyttning påbörjades våren 2013. Med 500 arbetsplatser på 6 våningar i ett vackert glashus med storslagen utsikt över vattnet är det ett kontorshus som det är lätt att trivas och arbeta i. Huset är byggt enligt så kallad Green Building-standard, vilket innebär att det är en miljövänlig byggnad som byggts för att öka möjligheterna till naturlig ventilation och ta vara på naturligt ljus i mesta möjliga mån. Inomhusmiljön är även den modern och anpassad för kontorsarbete, med öppna, fräscha ytor som både de anställda och företagets gäster kommer att imponeras av och uppskatta i många år.

Nära till allt
Det byggs som aldrig förr på Lindholmen och stadsdelen genomgår just nu en förtätning. Runt Aurora byggs det både bostäder och kontor, vilket leder till att området inte bara lever under kontorstid. Det finns ett flertal lunchrestauranger och även ett helt nybyggt hotell, Radisson Blu, perfekt för att ta emot besökare från hela världen. För den som vill träna finns det även goda möjligheter till detta, eftersom det ligger både gym och idrottshallar på mycket nära avstånd. Det finns till och med en curlinghall som kan erbjuda spännande och roliga sätt att lära känna sina medarbetare på.

Läs mer om hur viktigt det är med en bra placering på sitt kontor genom artikel: Location, location, location.

Om publicisten


Kommentera