Elegans och enkelhet i ett

Om man står inför konferensplanering ska man veta att det finns massor med arrangörer att välja emellan. Har man satt konferens i Kristianstad som mål blir valet lätt. På Kastanjelunds Wärdshus kombineras elegans och enkelhet på ett vackert sätt. Förutom den fina naturen får du chans att avnjuta varierande och goda maträtter. Därtill finns även förmånliga konferenspaket som lockar med sina bra priser. Konferenslokalerna är luftiga, funktionella och ger alla möjligheter till ett lyckat event. Förutom de utmärkta inomhus evenemangen erbjuds även riktigt bra utomhusaktiviteter. Vill du veta mer? Kontakta Kastanjelunds Wärdshus för mer information.

Hålla kropp och själ i trimKastanjelunds Wärdshus

Så mycket som man får läsa om träningens goda effekter. Träningsprogram som trimmar oss på bara några få dagar finns publicerad till höger och vänster i diverse tidningar. Men det verkar lite oseriöst att kunna få magmuskler på 5 dagar, eller hur? Visst vill man se bra ut men de flesta förslag man läser om känns overkliga. Vill man dock köra ett normalt tempo och anlita en personlig tränare som vet vad det hela handlar om så finns det det här gymmet. Här finns allt ifrån bra redskap till stora och luftiga lokaler. Personliga tränarna har lång erfarenhet och vet vad du och din kropp behöver. Träning måste anpassas till ens specifika fysiska behov. Därför är det en utmärkt idé att besöka gymmet och få bra rådgivning. Du får säkert inte fantastiska magmuskler på 5 dagar. Men det är ingen som kan få det. Däremot blir det en anpassad och bra träning. För att hålla kropp och själ i trim.

Välj Skåne

Tränar man mycket och jobbar mycket så är man värd en skön avkopplande weekend. Man får välkomna all form av avkoppling i sitt liv. Välj Skåne till det. Här finns massvis med mysiga hotell som ger dig en perfekt weekend fylld med:

  • Vacker natur
  • Massvis med utomhusaktiviteter
  • Förmånliga priser
  • God mat

Allt uppräknat finns samlat på ett ställe – Kastanjelunds Wärdshus. Njut av all underbar mat och fint inredda anläggningar. Och sist men inte minst av Skånes mildare klimat.

Om publicisten