Placeringskort med namn och motiv

Alla tycker väl att det är trevligt att gå på fest och samtala med människor man aldrig träffat förut. Problemet är bara att detta kanske inte alltid inträffar, utan istället står man och pratar med de man redan känner. Det samma kan gälla middagar utan bordsplacering. Får man sätta sig var man vill, väljer man kanske de som man kom till middagsbjudningen med, eller så väljer man att sitta bredvid någon man träffat förut. För att undvika att detta händer, och för att som värd få sina gäster att träffa någon ny person som de inte pratat med tidigare, kan man använda sig av placeringskort och bordsplacering.

Olika varianter av placeringskort

Det finns en hel del olika typer av placeringskort man kan beställa på nätet. Det finns massor av olika motiv och färger att välja mellan, beroende på vilken typ av bjudning det rör sig om. För den som letar efter placeringskort till ett bröllop, kan man beställa förtryckta kort med personernas namn på. Detta är inte något som är dyrt eller särskilt svårt att göra. Ofta levererar de sajter som specialiserat sig på denna typ av tillbehör snabbt, och utan att man behöver betala speciellt mycket i fraktavgift.

Att trycka upp sina egna kort

En del väljer så klart att trycka upp placeringskorten själv, för att kunna sätta sin personliga prägel på festens alla detaljer. Detta är dock något som man i hög grad kan göra även om man beställer från ett företag. Du lämnar helt enkelt in instruktioner om motiv eller namn, så fixar de detta åt dig. Många företag som säljer dessa kort kan ge dig generösa mängdrabatter eller bonusar, som symboler eller bilder vid sidan om gästens namn.

Om publicisten


Kommentera