Luciano Padovan firar 2 framgångsrika år och byter namn

Luciano Padovan firar 2 framgångsrika år och byter namn

I två år har butiken Luciano Padovan funnits på Humlegårdsgatan 19 i Stockholm och nu firar de två butiksägarna med att utöka sortimentet och därmed byta namn till Luciano & friends.

Inom kort kommer butiken att erbjuda ett bredare sortiment av handgjorda designade kvalitetsskor och handväskor, detta genom att ta in varumärkena Loriblu och Roberto Vita. Ett måste för skoälskare som uppskattar design, kvalitet och Made in Italy. Med anledning av ett utökat sortiment kommer butiken också byta namn till Luciano & friends.

-Tiden går fort när man har roligt och det är precis vad vi har haft sedan vi startade för två år sedan. Framtiden känns mycket spännande med att lyfta butiken ytterliggare genom att välkomna nya vänner och vårt nya butiksnamn – Luciano & friends, säger Lena Bergström, butiksägare.

Efter två år på marknaden har butiken vuxit sig stark och etablerat sig på skobutikskartan. Celebriteter som Carola, Jill Johnsson och Tilde de Paula Eby har också besökt butiken och burit skorna i olika sammanhang.

Kommentarer är stängda.